Hlavní navigace

Názor k článku Víc než jen o demokracii jde o svobodu všech od Artur Linhart - WWW stranka byla zaregistrovana proto, ze obcanske sdruzeni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2001 10:39

    Artur Linhart (neregistrovaný)
    WWW stranka byla zaregistrovana proto, ze obcanske sdruzeni vzniklo jako reakce na duvody-neduvody odvolani Chmelicka. Pokud vim, jako jedno z prvnich prohleseni bylo to, ktere vyzyva radu k uvazenosti kroku, ktere podnikne, nebot neni kam spechat.

    Kazdopadne verim, ze by protestovalo proti jakemukoliv nedavnemu kandidatu na mluvciho kterekoliv strany, v tom s Vami souhlasim. Zvlaste pak tehdy, pokud by se nasledne obklopil lidmi, kteri tak jednoznacne ukazuji na stranickou linii, jako je napr. Bobosikova.

    Je hezke, ze jste ani jednou nereagoval na to, jakym zpusobem byl Hodac zvolen - vy si nemyslite, ze to bylo na objednavku?

    A pokud se tyka zmanipulovanosti - nevim, o jake Ruml-Vizi mluvite - jak znamo, redaktori se distancovali od vsech politickych stran a odehnali od sebe jejich predstavitele. Pokud to ale myslite tak, ze je mozne verit, ze Jan Ruml je clovek, ktery ma proti ostatnim politikum relativne velke predpoklady nepodlehnout snaze na ovladnuti medii a ze se zasazuje o jejich nezavislost, pak s vami asi bude rada lidi souhlasit.

    A nevim, o jake lzi mluvite v souvislosti s napojenim Hodace na ODS, to je prece ocividna zalezitost, stejne jako zavislost rady CT na teto strane...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).