Hlavní navigace

Názor k článku Více než třetina francouzských domácností má digitální přijímač od Pamětník - Předpokládám, že se dotaz týkal hlavně nutnosti doplnění...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2008 11:20

    Pamětník
    Předpokládám, že se dotaz týkal hlavně nutnosti doplnění těch současných francouzských 5 milionů iDTV vybavených tunery pro stávající normu. Také pochybuji, že by světoví výrobci rekordérů jen dělali pomyšlení českým divákům. A je jedno, zda se jedná o pásek, DVD nebo HDD. Jediný rozdíl je v tom, že k nám doputují nejnovější technologie se zpožděním, ale ani na západ od nás nejsou všechny iDTV vybaveny zabudovaným HDD. Jistě doba opět přinese modernější záznamové technologie, miniaturní pevné paměti bez pohyblivých částí, které půjde do TV integrovat zcela jednoduše a bude spíše otázkou, zda toto záznamové médium bude mít svůj vlastní tuner a uživatelsky přítulné časové programování nahrávek.
    Za správnou odpověď na otázku "Tedy jak rychle pujde vyvoj v technologiich vysilani, kodovani, rozliseni......" by dalo nevím co každé vývojové oddělení většiny výrobců TV technologií.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).