Hlavní navigace

Videopůjčovna Topfun plánuje rozšíření na další chytrá zařízení

22. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Díky spolupráci s hamburskou společností NetRange se firmě Topfun Media podařilo proniknout na přístroje, které pracují na platformě MMH.

Videopůjčovna Topfun, jejímž provozovatelem je společnost Topfun Media, plánuje rozšíření své působnosti na další „chytrá“ (smart) zařízení. Uvedli to zástupci firmy. Doposud je Topfun dostupný napříč známými i méně známějšími značkami v televizorech připojených k internetu a také na mobilních platformách Android a iOS. Videoportál je částečně dostupný také na internetu, ale některé televizní programy si tu není možné pustit. Platí to například pro tematickou stanici Slovak Sport.TV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Balíček Topfun Nonstop k novým televizorům Philips Ambilight na měsíc zdarma

Průnik na další zařízení si Topfun Media slibují od spolupráce s hamburskou společností NetRange. Ta mimo jiné, vyvíjí a poskytuje globální portálová řešení pro telekomunikační, satelitní, kabelové operátory a výrobce spotřební elektroniky. V úzké spolupráci s tímto silným technologickým partnerem vidíme pro naši společnost velký přínos a potenciál, uvedl obchodní ředitel společnosti Radek Přikryl. Topfun neuvádí počet svých klientů. Konkurenční služba Voyo se podle svého šéfa Petra Horáka blíží k třiceti tisícům předplatitelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).