Hlavní navigace

Názor k článku Vítěz bere vše od Paja - V celku souhlas, doplnim nektere udaje: - IČ a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2004 23:47

    Paja (neregistrovaný)
    V celku souhlas, doplnim nektere udaje:

    - IČ a DIČ, mělo by to být pouze na faktuře

    Nove to ma byt take (novela ObchZ od 2000) v obchodni korespondenci (objednavkach, obchodnich dopisech), ovsem dat to na web je zejmena otazka serioznosti subjektu. Verili byste, ze na webu najdete takova jmena, ktera ani pri nejlepsi vuli nedohledate v rejstricich?

    - ad brigadnik

    Samozrejme existuje take outsourcing, ze... A prece jen toto je bezny postup, ze rodic umozni podnikani svemu potomku, je to trestne? No v pripade ze by potomek bral na pracaku davky, i tak to trestne neni (i kdyz tak trochu nekale, ze), potomek muze rodici nezistne vypomahat. Nedelejme z toho Causu, znam spoustu lidi co to delaji stejne, akorat nejsou tak uspesni, aby byli v televizi = ceska zavist neco nekde rozmaznout?

    S temi kancelaremi souhlasim, uvadet je v pripade, ze nema smlouvu na kancelare ale jen na hosting serveru je odvaha, doufam ze si to tady precte a upravi to. Kancelare v Praze - to by byla zrejme trochu draha zalezitost pro tenhle (myslim ne az tak vynosny) byznys, myslim...

    - Nevylučuju, že Polách udělal něco nekorektního, ale asi by se to mělo trochu více rozvést.

    no ja myslim, ze rozmazavani takovychhle prdu je tak trochu dusledek zavisti, viz zaver clanku autora, ze ho to stve? :-) No jasne, co delali znami lide z oblasti SW (vyvoj her, vydavatelstvi casopisu atd.) v drevnich dobach? Kseftovali s disketama na Amigu a jine stroje, disketa po 10,- apod... Ja myslim ze dnes to nea nekoho vytahovat je tak trochu rana pod pas, nebo ne? Je to jen muj nazor, treba se mylim.

    Takove ty anonymni narazky v diskusich znam, pochazeji od mene schopnych, co nemaji co na praci a zavidi :-/ Ti propirani v tu chvili asi makaji... No nevim, opet jen muj nazor.

    Cau.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).