Hlavní navigace

Názor k článku Vodafone hází rukavici. K rodinnému tarifu dá 40 GB za tisícovku od JSBD - "O2 už na začátku února zkouší neomezená data...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 2. 2017 19:24

    JSBD (neregistrovaný)

    "O2 už na začátku února zkouší neomezená data za pětistovku jako náhradu za připojení přes xDSL. Jde ale jen o připojení domácností a v mobilech nefunguje. "
    - se divim, ze tohelnaprosto v klidu prochazi... Jak tedy muze O2 nabizet na stejne technologie za stejne naklady vyrazne levnejsi "sluzbu", kterou ale umele omezi na nemobilni (nez technickeho opodstatneni) nez sluzby uplne stejne, ael mobilne neomezene, ktere pry slevnit nemuze, protoze: "specificky trh, vysoke naklady, blabla, lzi, kydy..." To jako O2 tuhle sluzbu dotujea prodelava na ni a obetuje se pro chudaka zakaznika? - To asi tezko, ze.
    Takze pokud vydelava ne tehle znacne levnejsi sluzbe, ktera se technicky nelisi, tezko muze nekdo brat vazne, ze s tarify dolu nemuze a ze je na hrane vynosu a ze to dokazuje i to, ze konkurence taky neni levnejsi...

    A k tem kecum "jen blbec kupuje za cenikovy tarif" - my jsme nekde o tisic let zpet, nekde v Arabii, ze je ma byt bezne smlouvani? Zvlast pri takto nerovnych podminkach? Jestli jo, tak chci jako obcan smlouvat kolik, kdy a jak budu platit ane. No a jestlse to urednicke **** nelibi, tak ji taky zadne dane poslat nemusim, ze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).