Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku VoIP operátor Fayn: Potíže po změně technologie se týkají asi 3 % klientů od kendy - Ještě jsem zapoměl napsat, že teď mám firmu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 7. 2013 16:18

    kendy (neregistrovaný)

    Ještě jsem zapoměl napsat, že teď mám firmu Mikrotech. Původně jsem se zaregistroval u firmy SBOHEMPEVNÁLIN­KO.CZ, ale jelikož když jsem se chtěl přihlásit do jejich samoobsluhy, tak mi stále Firefox psal, že se může jednat o podvodné stránky a i pokud si sem jistý, že provozovatele stránek znám, dobrá banka, nebo poskytovatel nechtějí to povolení, které to po mně chtělo. Tak jsem začal hledat reference na netu a zjistil jsem, že je to pouhý přeprodejce Mikrotechu a ceny jsou daleko větší než od přímého poskytovatele Mikrotech, tak jsem to honem zrušil a registroval se přímo. A HLAVNÍ VÝHODU mám nyní v tom, že Mikrotech poskytuje SUPERCASH. Pokud někdo nemá účet v bance jako já, stačí si kliknout vklad přes supercash, vyleze mi čárový kód a zajdu si naproti do obchodu a za pár minut mám na účtu peníze. U Fayn jsem musel čekat několik dnů, než jim to přijde slouženkou na účet. Tohle je pro mě VELKÁ výhoda.

  • 5. 7. 2013 16:08

    kendy (neregistrovaný)

    Já souhlasím, Fayn byl pro mě dobrý, dokud nezačli měnit tu technologii. Začali jim opravdu velké problémy, strašnou spoutsu lidí naštvali a stále se to s nima vleče. Například já jsme měl problém, který nebyl primární se změnou technologie, ale protože tahali horké brambory, tak neměli čas na běžné věci. Jelikož se situaci opakovala i nyní, už jsem to nevydržel a místo nekonečného čekání na jejich reakci jsem přešel k jinému poskytovateli­.TRVALO MI TO 5 MINUT. Zaregistroval jsem se, v nastavení telefonu vyměnil 3 údaje (tel.číslo, heslo a sip adresu) a volám. Když jsem byl spokojený s Fayn, o konkurenci jsem se nezajímal. Teď jsem zjistil, že to byla škoda. Byl jsem ke změněn donucen, ale nelituji. SKUTEČNĚ NEPLATÍM PAUŠÁL, ÚČTOVÁNÍ PO VTEŘINÁCH A CENY DO ZAHRANIČÍ JSOU VÝRAZNĚ LEVNĚJŠÍ. Fayn má 0,37 hal. a já teď mám 0,21 haléřů za minutu.

  • 8. 4. 2013 17:57

    Martin Kučera (neregistrovaný)

    Místo nadávání měli ti zákazníci dávno zvednout kotvy.

    Fayn je synonymum nespolehlivosti a když vidím ty ceny, tak se divím, že se někdo nechá takhle okrádat!

    Účtování po minutách? Paušál? Co to má být?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).