Hlavní navigace

Názor k článku "Volili jste nás? Jste idioti." Anonymous napadli a změnili web brněnské KSČM od Seti - Proč by měly dostávat peníze církve, které byly...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 10. 2012 20:58

    Seti (neregistrovaný)

    Proč by měly dostávat peníze církve, které byly založeny po r. 1989?
    Jak může katolická církev darovat něco, co jí nepatří? Můžete mi to objasnit? Třeba nějaká Apoštolská církev s cca 5 tisíci členy má dostat 1,056 mld, za co?

    Pokud by církev získala jen splátku náhrady a stát by přestal církev financovat, znamenalo by to je, že by neměly finance na svůj provoz a na opravu získaných nemovitostí.
    Tenhle argument mi příjde přitažený za vlasy. Takže oni dostanou zpátky nějaký majetek, ročně mají dostávat cca 1,9 mld náhrad a ještě k tomu bude pokračovat financování ve výsi cca 1,4 mld ročně, tedy celkem 3,3mld, aby měli chudáci na svůj provoz? Jako sorry, ale pokud něco chci a dostanu to, tak musím počítat s tím, že na to musím mít prostředky.

    Jsem zásadně pro odluku, ale odmítám takovéto hurá akce a zvýhodňování jedněch oproti druhým. Pokud někdo nemá na svůj provoz nebo opravy, ať to prodá a hezky zaplatí daně, jako všichni ostatní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).