Hlavní navigace

Názor k článku Voyo.cz může na jeden účet používat celá rodina, ale pouze ve třech zařízeních od Petr - Úroveň televizní produkce byla v 90 letech ještě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2012 13:48

    Petr (neregistrovaný)

    Úroveň televizní produkce byla v 90 letech ještě hodně dobrá a to dokonce i na Nově. Jistě, dnes se filmům jako Skála, nebo klasické Bondovky můžete pošklíbat, ale ty filmy měly jistou klasickou úroveň, to samé seriály se alespoň pokoušely nějak sledovat světové (západní) trendy a dočkali jsme se brzy po světové premiéře i věcí jako Hvězdná brána.
    Zase, ne každý tyhle seriály musel, ale vždy alespoň 1 za díl v nich bylo nějaké poučení a přirozený humor.

    Po té co Nova spadla do rukou nějaké neprůhledné rumunsko americké struktury se to začalo měnit. Pro nové vlastníky jsme byli na úrovni Turků no a tak začali dávat Turecké telenovely a natáčet nekonečné české telenovely o ničem, které jejich autorky jak sami hrdě přiznávají píšou ráno při kálení na WC. Ostatní TV se toho samozřejmě chytly a až na snahu Primy se nějak odlišit jsme klesly prakticky na kulturní dno.

    Mladé dívky chtějí být jako jejich hrdinky z harému a milují Sulejmana I., kterýžto vystupuje jako hrdina v nové Turecké telenovele co dávala TV Barandov... . A tak se vlastně těmi Turky stáváme a chceme tuhle "kvalitku" čím dál tím víc.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).