Hlavní navigace

Názor k článku Voyo mění Silverlight za technologii Widevine, kompatibilita se zhorší od To neřeŠ - ++ VOYO- IVIO +++ VOYO i SK verze jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2015 12:53

    To neřeŠ (neregistrovaný)

    ++ VOYO- IVIO +++
    VOYO i SK verze jsou absolutní nepoužitelný předražený sračk*
    Těm žádná změna pluginu nepomůže. Filmy který se zastavují co 5 min a pak se to spustí vítězoslavně od začátku a šklube se to už jen co 15 minut. měl jsem tam účet dlouho a přišla na .SK zkurv*n* Feriha a večerní čučka byla v tahu náporem telenovelských idiotek a to už bylo Voyo v pasti TOTALNĚ i na .cz a HD filmy možná tak ve snu ? Samozřejmě abych nezapoměl na Oprus IVIO - katastrofa SD mobilním rozlišením fakt tragickééé. Na den 39Kč a sbohem mužou se spolu vyblejsknot a ĺa SELFIE a hodit na zed nebo TW . Jaký nabízejou vypatlaný služby.Remcat s názvem tady nebudu (=plky jako reklama, konkurence atd .) používám službu s 10 HD kanály a to je jediný co normálně funguje v HD a za ty LOVE je to to IDEÁLNÍ STAV. Mit to VOYO tak chcou minimalne v aktualní cene za sluzby tak 500- 600 za metr a ještě by tam nacpalI reklamu, Ale to určite prijde. Všichni tam vlezte a čím víc, tím je třeba to zpeněžit reklamama než ostatní utečou a nový ovečky přilezou.( Když si na 1080p NTB nebo TV pustíte sračkovej film nedá se na neho ani dívat z dálky.

    +++ SL - CHROME- WIDEVINE ++++
    SL zdechlo nebo ne tak nikdy "neinstaluju sračk* ", který nepotřebuju. Chrome Canary je mnohem více vyladěný než obyč. Hlavně, že zablokli pluginy mimo Chrome Store a ovlivnuje to např: Kaspersky a fůru všech dalších pro zabezpečení nebo ruzných dalších aplikací jako že ochranu uživatele před hrozbami virů a bezpečnějšího internetu. ŽE JE Chrome Store plný adwaru, bloatware a fůry dalšího podobnýho bordelu na vyhledávání malwaru a spol jako magnet. Když nechcu tak tam nelezu a nic neinstaluju.
    A mimochodem at se to jmenuje - widevine, Pipelight, peepshowlight nebo brutal ješte se dočkáte verzí a tech NÁZVŮ !!

    +++ WINDOWS +++
    "Mrkvosofti" nebo tedy Microsoft at jsou jakykoliv tak už dostali nebo jim spíše už tí stínový v pozadí nakopali a všimli si, že maj prázdný účty za ty mega předražený a nepovedený srágory co z nich tekly od čísla 8 navrh a hlavně, že brutálně ZASPALI DOBU.


    PS: Pro vypatlaný LAMY - štávy mě do kabelu teče hafo moc
    ( nebudu upresnovat voni se nejaky lamy najdou,který se pode mnou nebo nademnou budou poměřovat pindiky a lamentit nad věcí, která je všem stejně u prde***


    ČEKÁM NA WINDOWS 10 A NEMŮŽU SE SAKRA DOČKAT-> A NEBO Z HRUZOU UTEČU / NASPORUJU A APPLE TO JISTÍ.
    PS: Pro lamy - linux nabízej sve sousedce

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).