Hlavní navigace

Názor k článku Všechno je jasné, vždyť je to ve Wikipedii. Jak vláda obhajuje blokování webů? od Ovlivňující peněženkou - Ono to nakonec jinak nepůjde. Nedávno jsem stáhnul...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2016 18:08

    Ovlivňující peněženkou (neregistrovaný)

    Ono to nakonec jinak nepůjde. Nedávno jsem stáhnul peníze z ČS protože poslouchá kdejakýho buzeranta napojenýho na vládu vaší republiky. Příště bych taky nemusel svý prachu už vůbec vidět.

    No a stejně je to potřeba dělat s ISP, nedat jim vydělat. Ať oni za naše peníze bojují s nepřítelem kterému se mi sami nechceme z nějakého zvráceného důvodu postavit a na podobné akce mu dáváme stále více peněz i stále více pravomocí, na které nemá podle původních pravidel ani nárok.

    Tak co jak ten boj může dopadnout, zadupanci do země, vrahové svých nebližních, přesto spoluobčanů a jedněch z vás (jen výkvět z hovad jakými je český národ prolezlý).

    Bolí vás má slova? To je dobře, třeba s tím půjde něco dělat než dojde na extrémy. Extrémy podle vás, podle mne je vše co se děje posledních deset let jeden velký a prohlubující se extrém.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).