Hlavní navigace

Názor k článku Vydělat na fotografiích můžete i bez fotobanky od Dan - Autor článku sice nalezl možné způsoby výdělku, nicméně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 8. 2009 10:30

    Dan (neregistrovaný)
    Autor článku sice nalezl možné způsoby výdělku, nicméně ten článek je trochu nedotažený a nedá se hovořit o výdělku. Pokud jsou fotky natolik dobré, je asi nejlepší je prodávat skutečně na fotobance, nebo jít přímo na cestovky (spíš náhoda, většinou mají už vlastní) . TO se ale týká pouze promile lidí s fotocitem. Pokud máte fotky průměrné, pouze na nich nevyděláte vůbec nic. Vidina umístění fotek na nějaký blog je sice krásná, ale v takovém případě Vám na blog polezou pouze lidé díky virálu nebo na základě zpětných odkazů, to ale v případě průměrných fotek nenastane. Pouze nahrát fotky na blog, osázet to PPC a affiliate je tak akorát ztráta času. Pokud vezmete variantu, že k daným fotkám také napíšete popisky míst, už se dostáváme úplně někam jinam (už to není focení, ale tvorba webu) a podle mě je lepší využít některé z webů, které nabízejí provizi z vašich zážitků z cest (neznám jich tolik, ale viz odkazy výše), převezmou za Vás marketing a máte mnohem větší šanci se chytit a časem něco vydělat. Samotné fotky na osamoceném blogu přinesou (ať nepřeháním) řádově jednotky lidí denně a nevydělá to vůbec nic (pokud nejste vyloženě nadaný tvor co dokonale fotí a píše).

    Ještě poznámka k affiliate. Určitě existují dobré affiliate, nicméně při vyjmenování Invie stojí mnoha webmasterům chlupy na hlavě - předpokládám že jste spíše vycházel z obecného hype, než z reálných výsledků (které jsou dost ubohé). Webmasteři by se nejspíše podivili nad ročním výdělkem v takovém případě :)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).