Hlavní navigace

Názor k článku Vykašlete se na ocenění, soustřeďte se na zisk od LK - Jenže Vy se dopouštíte stejné chyby jako pan...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 7. 2003 8:11

    LK (neregistrovaný)
    Jenže Vy se dopouštíte stejné chyby jako pan generální. Stavíte proti sobě NEVALIDNÍ ZISKOVÝ a VALIDNÍ NEZISKOVÝ web. Jako by ten nevalidní ziskový nemohl být validní ziskový a vydělávat ještě více díky zpřístupnění většímu množství zákazníků. Nebo dokonce jako by validita webu znamenala jeho neziskovost. Nesmysl.
    Pokud si v byznysu musím vybrat mezi validitou a ziskovostí, samozřejmě je nutno volit ziskovost (jinak nejde o byznys). Jenže je prakticky vyloučeno, abych to měl postavené buď ziskový nebo validní.
    A ještě k častému bludu, nakolik jsou validní stránky dražší - stačí si najít opravdu odborníka a nedávat práci amatérovi, který si na odborníka jen hraje.

    Samozřejmě je levnější říct sousedovi, jehož syn umí stránku udělat (protože jeho Word má funkci "Save as HTML" :-) a on něco za tabulku čokolády nebo 20 CDR médií zprasí, než říci někomu, kdo se tím opravdu živí a je odborník ve svém oboru. Ale pokud jdu za firmou dělající webdesign, nemám dojem, že ty s validním kódem jsou dražší než ty s nevalidním.
    Nebo snad máte dojem, že napsat document.all.neco je levnější než napsat document.getElementById('neco')?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).