Hlavní navigace

Názor k článku Vykašlete se na ocenění, soustřeďte se na zisk od Vita - HAHA... sorry ale to o tom lobismu me...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2003 0:36

    Vita (neregistrovaný)
    HAHA... sorry ale to o tom lobismu me fakt pobavilo. Vy o tom fakt asi moc paru nemate, ze? Pokud byste mel, zrejme byste vedel jak je mozne ze IE pro Mac byl prakticky nejlepsim prohlizecem co se tyce standardu. On to totiz MS umi, musi se jen chtit. Mimochodem clovek ktery byl hlavnim vyvojarem je clenem w3c takze ten lobismus rozhodne nebude tak drsnej - zvlast kdyz vetsina chyb co IE dela jsou chyby z veci definovanych ROKY pred vyvojem prohlizece.

    Nevim s jakou praxi mate zkusenosti VY, ja mas zkusenosti spis takove ze schopny clovek ktery weby umi delat udela web ktery je validni jak v HTML tak v CSS stejne rychle jako bez nej. Jenze musi to UMET, ne ZKOUSET. O robustnosti se nema smysl bavit, norma specifikuje jasne co ma jak vypadat a to pro vsechny prohlizece stejne. Nechci robustnost, chci jednotnost. To je to co w3c prinasi.

    Co se tyce tagu link, nechapu kam tim mirite. Vytvorit tu navigaci vam zabere pro staticke stranky cca 3 minuty, pro dynamicke si na to napisete jednoduchou smycku. Nevidim duvod proc to povazovat za neco NAVIC, podle me je to zcela bezna vec. To ze ji nepodporuje IE je sice smutne ale nijak me to zily netrha. IE rozhodne nema podil ktery ma kvuli svym kvalitam jako spis proto ze vetsina lidi ani nevi ze existuje neco jineho. Pokud by tu BSA zacala slapat po lidech trochu vic, verte tomu ze by se ten podil radikalne zmenil.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).