Hlavní navigace

Názor k článku Výměna uživatelů: Seznam získal Post.cz, Volný jeho dial-up od Jiri Pallas - Autor píše: "Při znalosti faktu, že Post.cz využívalo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2006 8:01

    Jiri Pallas (neregistrovaný)
    Autor píše: "Při znalosti faktu, že Post.cz využívalo zhruba 160 tisíc, si díky jednoduché matematice můžeme dopočítat, že Seznam má oproti Centru o 2,8 milionu uživatelů freemailu více."... K jednoduchosti chybí samozřejmě údaj o tom kolik uživatelů POST vzužívá zároveň adresu na SEZNAM.cz a EMAIL.cz.. Údaje o překrývání služeb na iAuditu již delší dobu nefungují. Mimo to z tiskové zprávy není jasné co je míněno uživatelem - doufám, že to není počet schránek, ale jak se zdá, počet unikátních návštěv dle NetMonitoru a iAuditu.
    Zajímavé by bylo srovnávat více parametrů, ale zdá se, že Seznam nemá potřebu demonstrovat svou skutečnou převahu. Jestliže je Seznam v počtu unikátních návštěvníků 3x větší než trojka Centrum (dvojka jsou seznamácké Novinky) tak v počtu návštěv, tedy rozsahu využití služeb, je Seznam se svými Novinkami, Super, Sport, atd zhruba 6x větší. Údaje z NetMonitoru za 11. ledna.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).