Hlavní navigace

Názor k článku Vyplatí se Centru poskytovat Internet zadarmo? od Mirek Zeman - Rad bych se ohradil proti tomu, ze clanek...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2001 11:24

    Mirek Zeman (neregistrovaný)

    Rad bych se ohradil proti tomu, ze clanek vychazi ze zcela nesmyslnych podkladu, pokud ovsem mezi takove nepocitate podklady samotneho Aliatelu. :-)

    Mam pred sebou cenik sluzby Minutovy partner a cituji z kapitoly 6 Pravidelne poplatky, resp. 6.1 Pravidelny mesicni poplatek za pronajem modemportu: "Pravidelny mesicni poplatek za pronajem modemportu se uctuje smluvnimu uzivateli sluzby Minutes partner podle tabulky: Pronajem 1 modemportu = 700,- Kc."

    Nejsou zde uvedeny zadne mnozstevni ani jine slevy. Nicmene v clanku je tato moznost pripustena poznamkou o nominalnich cenach - mam o tom ovsem sve pochybnosti.

    I kdyby jste ovsem nakrasne mel pravdu a cena portu byla 120.000 (coz neni), stejne by Centrum muselo podle podminek sluzby udelat temer 2 miliony min. = 130.650 korun.

    BTW: Jinak clanek Michala Krska jsem cetl a odkaz na nej se ukryva hned v prvnim odstavci clanku (perex nepocitaje) pod slovy "Minutovy partner". :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).