Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Vyplatí se Centru poskytovat Internet zadarmo? od Michal Kara - Ad clanek MK: Omlouvam se, koukal jsem se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2001 12:13

    Michal Kara (neregistrovaný)
    Ad clanek MK: Omlouvam se, koukal jsem se jen na "Souvisejici clanky". Ale pokud se nemylim, tak stejne vypocet ceny kterou NC dostane je spatne. Clanek by mozna mohl mit nadpis "Kdy by se vam vyplatil Minute partner kdybyste si ho objednali za normalnich podminek". Ale vyvozovat z nej situaci NetCentra ja dost zcestne.
  • 11. 9. 2001 11:24

    Mirek Zeman (neregistrovaný)

    Rad bych se ohradil proti tomu, ze clanek vychazi ze zcela nesmyslnych podkladu, pokud ovsem mezi takove nepocitate podklady samotneho Aliatelu. :-)

    Mam pred sebou cenik sluzby Minutovy partner a cituji z kapitoly 6 Pravidelne poplatky, resp. 6.1 Pravidelny mesicni poplatek za pronajem modemportu: "Pravidelny mesicni poplatek za pronajem modemportu se uctuje smluvnimu uzivateli sluzby Minutes partner podle tabulky: Pronajem 1 modemportu = 700,- Kc."

    Nejsou zde uvedeny zadne mnozstevni ani jine slevy. Nicmene v clanku je tato moznost pripustena poznamkou o nominalnich cenach - mam o tom ovsem sve pochybnosti.

    I kdyby jste ovsem nakrasne mel pravdu a cena portu byla 120.000 (coz neni), stejne by Centrum muselo podle podminek sluzby udelat temer 2 miliony min. = 130.650 korun.

    BTW: Jinak clanek Michala Krska jsem cetl a odkaz na nej se ukryva hned v prvnim odstavci clanku (perex nepocitaje) pod slovy "Minutovy partner". :-)

  • 11. 9. 2001 9:06

    Michal Kara (neregistrovaný)
    Dalsi clanek ktery vari skoro kompletne z vody. <SARKASMUS>Nechce Lupa zacit komentovat situaci na indicke politicke scene? Mozna by pak jeji clanky mely alespon trochu realny podklad :-))) </SARKASMUS>

    Ted konkretne. Aliatel poskytuje sluzbu nejenom v rozsahu 62.84.136.x ale i 62.84.137.x. K nominalni cene - v clanku Michala Krska Internet zadarmo muze poskytovat kazdy je napsano, ze nominalni cena za 30 portu je 15000 korun. Nevim, jestli od te doby Aliatel cenu nezvedl, ale za 8*15000 je 120000 a ne 164000 korun.

    Vubec se mi zda, ze autor dany clanek necetl - neni na nej odkaz a hlavne - ve sluzbe Minutes partner se pocitaji provize uplne jinak (opet, nevim, jestli se podminky nezmenily), tudiz jeho vzorecek pro tuto sluzbu vubec neplati. Shrnuto a podtrzeno: Clanek vychazi ze zcela nesmyslnych podkladu a jestli jste jej precetli, pravdepodobne jste vyuzili skvelou moznost jak zabit cas a skoro nic se pri tom nedozvedet :-)

    P.S.: A to jeste neuvazuji moznost, ze NetCentrum ma s Aliatelem zvlastni dohodu a nakupuje za jine ceny nez ty verejne deklarovane.

    Autor je spolupracovnikem firmy NetCentrum. Zde uvedene nazory jsou jeho osobni a nemusi byt v souladu se stanoviskem firmy NetCentrum

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).