Hlavní navigace

Názor k článku Windows -- kultura primitivů od Tomáš Andrýsek - Nic ve zlem, ale nejak sklouzavate panove smerem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2001 11:41

    Tomáš Andrýsek (neregistrovaný)
    Nic ve zlem, ale nejak sklouzavate panove smerem k bozskemu DD a svetu namodro. Proboha proc ?

    Jinak, ja se jako primitiv necitim. S wokny pracuji od 3.1 a jsem vcelku spokojeny uzivatel od te chvile, co sem si sedl k NT4,W2K. Sice uz si nepreprogramuju grafarnu k obrazu svemu, ani si nepristoupim k hadru pomoci BIOSU, ale uz to proste nepotrebuju. Je pravda, ze na linuchu(jak rika kamarad, linux-guru) si akorat tak nainstaluju Apache a mySQL||Informix) a tam vice mene koncim, ale proto se necitim jako primitiv. Proste me Linuz zatim neoslovil, tote vse.

    Zivim se jako vyvojar WWW aplikaci a tudiz me naroky na comp jsou male. Nejaky graficky nastroj - pro me graficke schopnosti staci PSP, ktere na rozdil od tusim gimp se to jmenuje nepada, nepouzivam vi ani WinVi ci Emacs ale UtraEdit, staci mi na psani HTML,JavaScriptu, ASP, PHP. Na JAVA pouzivam JBuilder, ktery je docela klikaci, ale ten je stejny jak pro okna tak pro x-okna, takze p.Zajicek oznacil komunitu lidi pouzivajici tento nastroj za primitivni. Docela hezky kousek :)))) A co s lidmi pouzivaji Kylix ? Jojo, to vlastne nebudou primitivove, ale pouze pojidaci kolacu :)))

    A mimochodem, hadejte jak mi vetsinou chodi podklady ke strankam ? Pokud myslite, ze v RTF nebo PDF tak na to rychle zapomente. 95% je DOC||XLS, pak neco v portable formatu zvanem FAX :( a neco v HTML mailech :(

    Mam prosbu, piste dal zajimave clanky o ceste s Delta AirLines do/z USA, ale jinak..... Zacinate mi trosku pripominat JXD :((((( Vlastne ne trosku, ale hodne.

    P.S. Jeste taky parim gamesy jako Diablo (LoD) a Starcraft. Pobezi to po wine na PII/450 256 MB RAM?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).