Hlavní navigace

Názor k článku Windows -- kultura primitivů od micval - mozna ponekud kontroverzi, ale jako sociologicky pruzkum poslouzi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 10. 2001 12:41

    micval (neregistrovaný)
    mozna ponekud kontroverzi, ale jako sociologicky pruzkum poslouzi clanky pana Zajicka (podobne jako pana Hlavenky na Zive) perfektne.. v diskusi, ktera se z pravidla strhne, nejde o to, probrat obsah clanku, ale vypichnout pokud mozno nejmene zajimavou cast (nejlepe titulek) a pak zvatlat o nicem..

    pod dnesnim clankem se objevuji prevazne stare zname argumenty zastancu windows, ktere s vlastnim textem nesouvisi a jejichz autori, prestoze se jako potrefene husy snazi dokazat pravy opak, neprimo potvrzuji titulek.. nutno dodat, ze nekteri linuxarim jim nezustavaji nic dluzni a tak bych clanek prejmenoval (s vedomim toho, ze se tim zaradim mezi ne) na: Prispevatele do internetovych diskusi - kultura primitivu..

    zajimave je, jak na internetu, kde bychom meli mit nalezity odstup, snadnou sklouzavame na uroven tech, ktere kritizujeme.. napriklad predchozi reakce by se ve velke vetsine daly shrnout slovy: clanek je nesmysl, protoze ja pouzivam windows a primitiv nejsem.. autori si zrejme nevsimli vety, ve ktere p. Zajicek pise, aby se nenechali mylit titulkem, ze pouzivanim windows se clovek primitivem nestava.. spise tim, ze odsuzuje neco, co nebylo vubec receno..
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).