Hlavní navigace

Názor k článku Windows Phone 7 po pár týdnech: Zkušenosti s novou platformou od Martin P. - Aha takže o BlackBerry asi takhle…. Přijdu z práce...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 6. 2011 8:39

    Martin P. (neregistrovaný)

    Aha takže o BlackBerry asi takhle….

    Přijdu z práce vypnu mobil bez fotoaparátu, který nosím do práce a zapnu svého smartphona. Mám dvě SIMky oficiálně od operátora a neplatím za ně nic navíc. Byl to jednorázový poplatek. Přendávání SIMky v minulosti nej mobily přežily cca měsíc.

    Podívám se co zatím přišlo za soukromé maily. Mám čtyři dva české, jeden Hotmailovy a jeden Google. Google nepoužívám skoro vůbec.
    Zapnul IM multi prokolový klient. Používám několik protokolů. Nemusím říkat, že lidí co je na MSN a Jabberu , nebo Gmailu jen minorita a zbytek používá to ošklivé zastaralé… no vždyť víte co. Jedná se o klienta, který běží na pozadí, takže žádná otravná push notifikace, žádný problém když někdo pošle přílohu.

    Rozhodně nemám rád šišlání v mailu a IM, píšu s diakritikou, takže využívám českou klávesnici s predikcí textu.

    Čas od času se někde něco rozbije a já potřebuju manuál v PDF nechci ho tisknout ani tam tahat NTB. Smartphon připojím k počítači libovolné platformy v režimu UMS a bez nějaké zbytečného doinstalování synchronizačního SW si tam nakopíruji co je potřeba. To samé s hudbou.
    Občas musím vyrazit taky mimo město, nebo jen do jiné čtvrti. Wifi hotspot nikde. Nebo jedu za přáteli vlakem rád si poslechnu Radio1 nebo Wave, které jde v pohodě i přes EDGE a Wifi nikde.

    Někdy potřebuji připojit NTB k internetu

    a zase wifi nikde. Na smartphonu zapnu AP a notebookem se připojím.
    Často vyrazím na výlet. Na PC nebo na Macu stáhnu turistické mapové podklady příslušné části ČR nahraju si je do smatphonu….

    Atd…

    S Vaším RIM, nebo WP7 či iPhonem bych nemohl dělat ani polovinu věcí co teď a hlavně by to bylo pro mě minimálně měsíčně o 350,- bez daně dražší. Pravděpodobně pokud bych musel připlatit datovou kartu pro notebook tak o +1000,- A to za ty peníze nestojí !

    Já taky vidím výpisy a dokážu si spočítat náklady. Bylo by to jen draží s nižší funkčností.

    Až budou mít všechny smartphony stejnou úroveň funkčnosti je možné platformy srovnávat zatím stále ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).