Hlavní navigace

Názor k článku YouTube aneb video pro každého od ppooler - Tak celkem za všechny videa jsem taky nabral...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 5. 2007 6:41

    ppooler (neregistrovaný)
    Tak celkem za všechny videa jsem taky nabral tak 10 000 000 shlédnutí-
    V číslech problém není.Je někde jinde.

    Po mé indetitě sice nikdo nepatrá (díkybohu) ,ale objevili se na YouTube videa z mými poolovými prvky,poolová amatérská videa ze zkomoleninami mého nicku, a další poolové klipy z kapelou RHCP na pozadí- To mě pochopitelně těší.
    Že si s nějakými klipy kde navíc porušuji autorská práva ,a točím je foťákem beru ,ale už je na čase to udělat lépe, z free muzikou , a už s nějakým partnerem.
    Navíc ,když se na to teď podívám , tak mi to připadá amatérské-je to už 2 roky, a dnes bych to zvládnul mnohem lépe ...- ale na Lupě asi sponzora neseženu.

    Možná to vypadá ,že si nevážím všech těch pochaval a komentářů , ale tak to vůbec není - protože bez nich bych to už vzdal dávno.Opravdu.


    Vůbec jsem nikdy nechtěl jít s pravdou ven,naivně jsem si myslel že to vše ustojím.Jenže objevila se "Poslední kapka do mého poháru trpělivosti", což bylo okradení mé osoby ze strany našich nepřizpůsobývých tmavých občanů, a to už mě nasr**o

    Poslední dobou už se do všeho zamotávám ,už je mi trapné odpovídat na desítky emailů v angličtině a vlastně v nich radši lhát.
    Tohle co tu píšu v češtině by mě (zatím) nenapadlo psát v angličtině.V interview odpovídám v krátkých větách http://www.21ace.com/November-2006-Newsletter.html
    Protože prostě nechci vytrubovat do světa ,že jsem tzv: "socka" Ovšem tady už nedělám ostudu jen sobě ,ale i celé ČR.

    Jinak kdyby někomu bylo divné proč si vydělávám 6000 Kč- z dobrou znalostí angličtiny a webdesignu- tak je to tím, že měsíčně odpracuji velice málo hodin,protože prostě chci hodně volného času na trénink.
    Pool mi totiž dává naději -vůbec ne falešnou- že jednou např.za 5 let budu skutečně na profesionální úrovni...
    Podle toho jak se mi daří (v kulečníku) bych se už ani nedivil...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).