Hlavní navigace

Názor k článku YouTube aneb video pro každého od ppooler - To je ten případ kdy mi vůbec nevadí,že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 5. 2007 11:36

    ppooler (neregistrovaný)
    To je ten případ kdy mi vůbec nevadí,že jistý pool999 uploadoval to video také na YouTube - vybral prostě lepší kategorii.
    Z mého úhlu pohledu to je kategorie sport - on to vidí na kategorii : entertainment/funny,- má teď v e-mailové schránce tak 100 emailů denně, a musí mu tyto emaily připadat jako spam.
    On ten YouTube bot totiž informuje o každé maličkosti, kvůli zpětné reklamě...

    (těch duplicit tam jsou desítky, ale za to nemůžu - sám jsem to uploadoval pouze jednou)
    Jinak mě o návštěvnost nijak nejde - chtěl jsem jen natočit (snad ještě pořád chci),-další mnohem lepší klip to je celé.

    Ale ať dělám co dělám nemůžu se vyhrabat ze s*aček ...
    jak jsem psal -poslední ránu zasadil jeden -zcela konkrétní cikán , který mě připravil prakticky o celou částku, která stačila na videokameru -(znamená to jen dalších 12 směn v práci naprosto zbytečně.)


    Na závěr jen napíšu, že si myslím, že je velký rozdíl, když si stěžuje někdo, kdo se neustále snaží, učí, vzdělává, pracuje, (50 Kč/hod) a ve volném čase se do toho všeho snaží trénovat sport, který je defakto "ztělesněním" "umu", "skillsu", a "nejsložitějších technik" a notabene už něco dokázal např.co se YouTube týče proslaví ČR více než Jágr...

    Když si na svoji těžkou situaci stěžuje cikán, což mám takříkajíc "na talíři" v práci každou směnu ,potom mi nadává do gádžů, a já ještě musím jít, a uklidit po něm bordel (tj. popel z cigaret který klepe všude po zemi, a celkově se chová jako dobytek.) je to něco jiného.

    To je moje pracovní náplň- ve zkratce.


    Přesto všechno tuhle práci dělám celkem rád, mám v ní někdy dost času na zdokonalování se v EN a i na jiné čtení...

    Nemůžu se ale zbavit dojmu, že obsluhováním výherních automatů (na vlakovém nádraží) jsem společnosti mnohem méně prospěšný, než jako někdo kdo chce budovat kulturu, a podhoubí novému sportu, který je v USA velmi oblíbený a rozšířený.

    Pitomá kamera stojí 6000 Kč. Jednou mi ji chěl dokonce koupit Dušan Junukovský z projektu JPW - což jsem samozřejmě odmítl - žádné "Donate now" apod.- z mé strany nepřichází v úvahu- tuto poslední špetku hrdosti si ještě nechám...

    Zvláštní je ,že když jde o natočení souložících lidí - nebo zvířat - nikdy není problém sehnat dokonalou techniku, ale mě bylo řečeno, že kamera ,dýmka a manželka se prý "nepůjčuje"


    Mám velkou smůlu, nebo každý takhle nějak začíná ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).