Hlavní navigace

Názor k článku Za neblokování reklam platí Adblocku Plus Google, Amazon i Microsoft od jezevec - myšlenka, že když mně reklamy serou, že "na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2015 13:54

    jezevec (neregistrovaný)

    myšlenka, že když mně reklamy serou, že "na některou bych přecejen klikl, kdyby mi připadala zajímavá" mi připadá jako z jiné galaxie.
    zaprvé, jsem poměrně inteligentní člověk, a informace o tom co potřebuju, si dovedu obstarat sám. co nemám to nepotřebuju. něčí představa, že mi dokáže nabídnout něco, co by mně zajímalo, ale ještě o tom nevím - postrádá logiku.
    zadruhé, můj čas je drahý, a rozděluji ho uváženě. takže když si uvařím kafe a jdu si přečíst pindy na lupě - piju kafe a čtu si pindy na lupě. něčí představa, že když chci pít kafe a číst si pindy na lupě, namísto toho půjdu něco nakupovat, jen proto že mi někdo zobrazí před rypákem nějaký imbecilní a obtěžující obrázek - nejen postrádá logiku, ale je zcela ireálná.
    připouštím existenci lidí, kteří jsou uplně vylízaný, brouzdají internetem beze smyslu, mají neomezeně peněz a neomezeně času, klikají na to "co jim připadá zajímavé" a impulzívně to nakupují - jen si nejsem jist, že právě tato skupina elektorátu má dostatek peněz, aby se všechny ty parazitní reklamní systémy uživily. pokud ano, přeji jim bez ironie hodně štěstí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).