Hlavní navigace

Názor k článku Začne v diskusních fórech cenzura? od Jakub Moc - No, abych se priznal, ja tehle v posledni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 5. 2004 6:11

    Jakub Moc (neregistrovaný)
    No, abych se priznal, ja tehle v posledni dobe modni argumentaci, ze nekdo muze poslat cokoliv a podaci listek nic nedokazuje nechapu. Abych se priznal, nikdy jsem nemel problem s tim, ze by soud neuznal podaci listek plus stejnopis onoho dopisu za dostatecny dukaz toho, ze jsem nekomu predmetny dopis zaslal.

    Pokud bude ISP tvrdit, ze mu Vopicka poslal misto soudniho rozhodnuti nekolik listu Kamasutry, tak Vopicka predlozi u soudu podaci listek plus soudni rozhodnuti, zatimco ISP predlozi ofocene tri stranky z Kamasutry a sve tvrzeni, ze toto mu Vopicka doporucene poslal. Copak asi tak vezme soud jako verohodny dukaz. :-P

    Uz vubec nerozumim argumentaci, proc by mel ISP prokazovat, ze mu nekdo neco neposlal. Pokud stoji Vopicka tak moc o odstraneni dane informace, tak to rozhodnuti ISP posle, paklize existuje. Pokud neexistuje, tak mu nic neposle, ale pak bude velmi tezko prokazovat, ze poslal neco, co neexistovalo.

    P.S. Jinak si nemuzu pomoct, ale mam dojem, ze legislativa cim dal tim hojneji resi misto podstatnych problemu hovadiny. Ale mam dojem, ze cele toto ustanoveni evidentne smeruje spise smerem k tzv. piratskemu sireni hudby, filmu nebo event. softwaru (lobby zoufalych, podnikatelsky impotentnich kameniku nikdy nespi) nez k tomu, aby upravovalo situaci, kdy nekdo napise v diskusi, ze jisty Vopicka je dement.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).