Hlavní navigace

Názor k článku Záhadný Google Toolbar PageRank od benghi - ale kdyz jste na tom tak spatne, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 10. 2007 1:12

    benghi (neregistrovaný)
    ale kdyz jste na tom tak spatne, ze mate nulu, tak pro vas nema smysl GPR nejak sledovat, protoze asi sam vite, ze ty vase stranky za moc nestoji :-)

    Mno, s první částí bych souhlasil, s druhou ne. Jde o mi o tohle. Kvalitu stránek asi těžko posuzovat od toho, kolik na ni vede odkud odkazů. Totiž, když někam napíšu naprostou pi.*, tak se během krátké doby vyrojí mrak lidí, kteří udělají na tu pi.* odkaz s tím ,,přečtěte si, jakej to je kr.*, co to píše za pí.*'', čímž pádem by tak za čtvrt-půl roku mělo moje GPR stoupnout. Čím větší GPR bude mít stránka, která o mně tvrdí, že jsem blb, tím rychleji moje GPR poroste, jinými slovy, čím větší blb, tím větší GPR, což rozšířeno do globálu znamená, že nejvyššího GPR logicky dosáhne banda blbů, která se bude navzájem napadat. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to tak trochu jako implementace bipolárního zmrdismu.

    Na druhou stranu, pokud napíšete nějaký ucelený dílo, asi nebude mít nikdo moc důvodů se na něj odkazovat, takže GPR bude nízký. Možná by se ale GPR dalo použít pro detekci stupně zazmrdovanosti stránek.

    Závěrem bych si tedy dovolil polemisovat s tvrzením, že stránky s GPR0 za moc nestojí.

    Protože konzultant je v 90% případů zmrd, myslím si, že nemá smysl se dál bavit o tom, na co GPR je.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).