Hlavní navigace

Názor k článku Zákazníci francouzské platformy Canal+ neuslyší během mistrovství vuvuzely od Katoda - To je problém FIFA, že přidělila pořádání takové...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2010 15:06

    Katoda
    To je problém FIFA, že přidělila pořádání takové akce tam, kam ji přidělila. Že tam budou problémy, a ty s vuvuzelami jsou tím nejmenším, se vědělo předem. Přesto byla FIFA slepá a hluchá. Ať se vákm to líbí nebo ne, ať se vztekáte adupete nožičkami jak chcete, tak se budete muset smířit s tím, že jinak se fandí v Evropě, jinak v Americe a jinak i v Africe. Nebo můžete přesvědčit FIFA, aby se příště hrálo MS pouze v Anglii. Tam přece fotbalu rozumějí nejlíp.
    Mě osobně tento projev zas tak extrémní nepřipadá a ač to bylo ze začátků nepříjemé, už jsem si zvykl. Nedělejte si taky iluze, že na ně troubí jen jihoafričané. Kupují si je i evropští fanoušci, včetně např. Slováků, kteří do nich dují taky. A ani ze strany hráčů jsem až tolik protestů nezaznamenal. Jsou i tací, kteří je brání, jako např. anglický obránce Jamie Carragher, který po zápase Anglie s USA řekl: "Když jsem přišel na hřiště, ani jsem si toho nevšiml. Myslím, že si toho víc všímají televizní diváci. Žádné problémy v komunikaci se spoluhráči jsem neměl.Každý, kdo mě sleduje na stadionu Liverpoolu, ví, že jsem hlasitější než tyhle vuvuzely!"
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).