Hlavní navigace

Názor k článku Zakládáme e-shop: propagace, reklama od karel - Tak já zas: "Vcelku dobrým způsobem propagace může být...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2006 12:47

    karel (neregistrovaný)
    Tak já zas:
    "Vcelku dobrým způsobem propagace může být i používání počítadla přístupů – zejména Navrcholu.cz je mnoha potenciálními zákazníky používán jako katalog, v němž vyhledávají informace stejně jako v katalozích portálů."
    slyším poprvé. Ale asi nejsem průměrný nakupující a nakupuju už poměrně dlouho, nicméně hlavně podle ohlasů dalších nakupujících a vlastních zkušeností.

    Skutečně, spokojený zákazník je ta největší výhra. Mnoho lidí a známých se mě ptá, kde je nejlepší koupit to či ono z IT, a já jim řikám: tam radši nechoďte, tam jsem měl problém s... u tamtěch je to celkem dobrý, ale pokud to chcete risknout, dejte si pozor na... jo, tam nakupuju i já a zatím bez problému - profesionální přístup, rychlá dodávka, vše funkční, ohlasy na případný reklamace vynikající.

    ... a to pak roste geometrickou řadou.

    A jde taky o kvalitu a konkurenční výhody. Např. dneska už nekupuju a nedoporučuju LCD monitory bez záruky na jakýkoliv vadný pixel (většina značek a modelů) - a třeba zrovna takových prodejců moc není, nicméně pak mají velkou výhodu, protože je nesmysl nakupovat jinde, kde takovou záruku nedaj.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).