Hlavní navigace

Názor k článku Žaloba proti Ulož.to môže byť premárnená šanca od JJ - Podle me by vsichni distributori vyuzivali prodejni modely...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2013 16:37

    JJ (neregistrovaný)

    Podle me by vsichni distributori vyuzivali prodejni modely prostrednictvim internetove platformy, ktere funguji na zapade. Problem vidim v tom, ze nikdo nebude investovat do trhu, kde neni zaruceno zakladni pravo pro ochranu investice.
    Druhym duvodem je, ze jakmile si nejaky chytrak koupi digitalni kopii (film, kniha, mp3 album), okamzite ji povesi na uloziste a necha si soubor jeste zpenezit.
    Tretim specifikem ceskeho trhu je, ze pokud nabidnu legalni sluzbu pro stahovani digitalniho obsahu, tak vetsina lidi zacne prskat, ze to stoji moc a stejne si to radsi stahnou zdarma. Doporucuju si precist tuto studii:
    http://www.mediar.cz/vyzkum-vetsina-cechu-na-webu-za-videa-platit-nechce/
    Takze mi to spis pripada, ze vsichni se jen alibisticky omlouvaji svoje skutky. Promin, ale napriklad Topfun tu funguje pet let, Voyo dva roky, prodej e knih taky neni zadny technologickym vystrelkem. I presto vsichni vyuzivaji uloziste, ktera jsou zdarma a nebo plati za nelegalni obsah se slovy, ze nic trestneho nedelaji a vymlouvaji se, ze jsou k tomu donuceni z nedostatku online obsahu.
    Takze neresil, jestli se nekdo snazi zastavit vodu. Me zajima, kdy si cesky uzivatel pripusti jednoduchy fakt: ZABAVA NENI ZDARMA A NECO STOJI!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).