Hlavní navigace

Názor k článku Západočeská televize ZAK zlepšila pokrytí na Tachovsku a Stříbrsku od Trident - Karlovarsky kraj mnel vzdycky kulove a diky slozitym...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 7. 2016 23:29

    Trident

    Karlovarsky kraj mnel vzdycky kulove a diky slozitym podminkam prijmu si lidi porizovali satelitni paraboly. Ono stacilo KV. Kdyz se spoustelo digitalni vysilani tak v KV nejely Tri Krize a prechod na digital koncil Klinovcem, protoze nejaka inteligentni hlava z Prahy rozhodovala od stolu a tuzky. No fakt je ze proste Klinovcem se pokryje jen okraj, protoze signal jako voda nefunguje aby gravitacne stekl do udoli:)
    Takze panove po nejakem roce/dvou zmodernizovali a opet zapli mistni dokryvac Tri Krize. protoze ten pokryva centrum mesta ktere je v hlubokem udoli ktere proste Klinovec dat kvalitne nemuze.
    To nemluvim o dlouhodobe usporne strategii ceskeho rozhlasu v miste, kde jedine kvalitni pokryti CRo 2 je pres den pres stredni vlny, jinak na FM si za kopcem clovek ani neskrtne a Plzen jde velmi spatne pokud clovek nema velkou antenu a citlivy prijimac.
    Kyselka u KV mela vlastni prevadec kvuli spatnemu prijmu a pritom to je kousek od Varu.
    Na varsky kraj se vzdy co se TV/R prijmu kaslalo a bude kaslat. Tohle se v te me rodne nikdy nezmeni.

    Paradoxne TV/R z nemecka jde v nekterych mistech chytit i na kus dratu a cloveku staci par prvku na antene aby chytil 2-3 nemecke muxy. Nemci jsou odsunuti, signal zustava;)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).