Hlavní navigace

Názor k článku Zásilková firma Popron Média odvrátila návrh na insolvenci, potíže ale nekončí od jiri - a svete div se, CD a DVD (no...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2014 18:30

    jiri (neregistrovaný)

    a svete div se, CD a DVD (no a taky BlueRay), + par dalsich veci, jako knihy, elektro,... Takovych je ale hodne a asi i s daleko lepsi pozici na trhu. Ovsem prodavat CD/DVD v dnesni dobe, kdy v novych zarizenich opticke mechaniky uz proste nejsou (chytre TV, pocitace, laptopy, samozrejme tablety a i mobily), je jaksi uz par let dost mimo.
    Ja sam jsem ani nikdy nemel treba DVD prehravac, pokud se mi nejake DVD dostalo do ruky, tak jsem to prehral jeste na starsim pocitaci. V novejsim laptopu uz DVD nemam, radeji druhy HDD.
    Tihle "distributori" porad jeste nepochopili, v cem je hacek. Nejlepsi reseni je udelat sluzbu tak jednoduchou (jeste jednodussi nez si stahnout film/hudbu treba z uloz.to) a tak levnou, ze si to skoro kazdy rad zaplati, i kdyby treba par tydnu na nic nekoukal a nic neposlouchal. Stejne jako se plati za internetove pripojeni - za pausal. Taky to nikdo neresi, resp. jen cenu vs. rychlost a kvalitu.

    A jeste neco, kdysi jsem napsal knihu. Je jedno jakou, dalo to asi pul roku prace, opravdu driny, nektere tydny jsem ve svem volnu i po vecerech a nocich nedelal nic jineho. Odmena? U vydavatelstvi par procent, kontretne 8%, z velkoobchodni ceny, cili asi 4% z bezne ceny na pultech/eshopech. No a z toho co jsem dostal, jsem musel jeste velkou cast odevzdat FU - temer polovinu, vzhledem k ostatnim prijmum ze zamestnani. Kdo na te me drine nejvic vydelal?
    Bylo to takove terno, ze jestli se priste na neco takoveho vrhnu, tak to radeji vydam uplne sam, i kdybych prodal jen 10% toho, co vydavatelstvi, a nebo to radeji dam uplne zadarmo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).