Hlavní navigace

Názor k článku Zdeněk Vaníček (Teck): Učíme angličtinu online a „bez učení“. Stačí 3000 slov od anonym - Naše filozofie vychází z toho, že svůj rodný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2015 12:09

    bez přezdívky

    Naše filozofie vychází z toho, že svůj rodný jazyk jsme se naučili bez toho, že bychom se ho cíleně učili. Do šesti let jsme se naučili mluvit a pak si pomocí další verbální komunikace či čtení rozšiřovali slovní zásobu a to děláme dodnes. I dnes se stále svůj rodný jazyk učíme. Stále se objevují nová slova. Naučili jsme se například slova jako Facebook nebo Google, která v naší slovní zásobě před pár lety neexistovala a nyní je používáme zcela běžně. Věřím, že většina z nás se tato slova neučila cíleně, ale používáním se postupně dostala do aktivní slovní zásoby.
    Existuje proces učení nových slov pouhým používáním daného jazyka. A stejně jako se učíte nová slova ve svém rodném jazyce, stejně tak se můžete naučit i nová slova v angličtině. V našich programech studentům ukazujeme jak na to.
    Informace o 200 000 unikátních uživatelích měsíčně je čistě odpovědí na otázku. Cílem není ukázat ohromující čísla. Jde spíše o fakt, že i při poměrně vysoké návštěvnosti máme stále velké rezervy v konverzi. A to je pravda. Samozřejmě uvítáme pomoc od kohokoli, kdo by nám ji pomohl zvýšit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).