Hlavní navigace

Názor k článku Zircon Fire: první přijímač DVB-T/T2/HEVC s certifikátem „ověřeno“ u Českých Radiokomunikací od Pamětník - Bod 1) - tam máte asi chybku? "Proč...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 10. 2016 14:21

    Pamětník

    Bod 1) - tam máte asi chybku? "Proč mi má kabel od externího disku čumět dozadu?". Snad to požadujete a mělo být použito slůvko "dopředu"!

    Bod 2) - někomu tento typ DO vyhovuje, jinému třeba ne.

    Bod 3) - chápu, ale pro některého uživatele by mohlo být zařazení nově naladěné stanice dovnitř předchozího seznamu také uživatelsky komplikované.

    Bod 4) - tato vlastnost se vyskytuje u složitějších přístrojů a nelze očekávat to samé od nejjednoduššího a nejlevnějšího STB.

    Bod 5) - chtít používat STB jako PVR je sice možné, ale PVR to není a proto nemá funkce jako standardní PVR.

    Na otázku "Mimochodem, dodávají velcí výrobci TV nějaké stb, tak aby se třeba doplnilo DVB-T2 a zároveň by se stávající televize a nový stb daly pořád ovládat jedním ovladačem?" lze odpovědět, že žádný velký výrobce TV asi své STB nevyrábí a proto společné DO nemá.

    Osobně mám dobrou zkušenost s trochu "lepším" postarším přístrojem typu PVR - Multi Mediální Centrum = MMC LG MS450H s dvojitým tunerem, jehož DO umí částečně ovládat i připojené TV typu LG a Sony. Ovšem jen ON/OFF, zdroj signálu, postupně kanál a zvuk.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).