Hlavní navigace

Názor k článku Zlikviduje novela pronájem reklamního prostoru na webových serverech? od Filip Jirsák - Ano, auto půjčíte jenom tomu, kdo s ním...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2014 18:04

    Filip Jirsák

    Ano, auto půjčíte jenom tomu, kdo s ním nebude porušovat zákony. Co je na tom divného? Máte proti tomu nějaký argument, nebo se vám to prostě jenom nelíbí?

    Provozovatel vozidla zajistí, aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem.
    Pokud s autem někdo spáchá dopravní přestupek, evidentně provozovatel vozidla nezajistil, aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla silničního provozu. Co je na tom za ohýbání práva?

    Rozdíl v nebezpečnosti nože a auta zakládá právní důvod, proč si majitel auta musí víc hlídat, co kdo s tím autem dělá.

    Majitel auta není trestán za cizí přestupek. Už jsem vám to psal několikrát, by jste to nikdy nijak nevyvrátil, akorát tady stále tu svou lež opakujete. Tohle je trollení.

    Takže s tím ředitelem nebezpečného provozu je to stejně, jako s provozovatelem vozidla - jak celou dobu píšu. Ředitel bude souzen za to, že zanedbal své povinnosti, s provozovatelem je vedeno správní řízení za to, že zanedbal své povinnosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).