Hlavní navigace

Názor k článku Změny v mobilní přenositelnosti: ze zkrácení je u Vodafone naopak prodloužení od Pavel (R) - Já s paušálem, žena a syn s předplacenkou,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 9. 2013 11:50

    Pavel (R)

    Já s paušálem, žena a syn s předplacenkou, přecházeli jsme k tarifu pro zaměstnance manželčiny firmy (od T-Mo). Ženu pustili do týdne, mě po měsíci (chápu kvůli paušálu), mladýho taky až po měsíci (nechápu, měl předplacenku). Během toho měsíce samozřejmě nabídky od retenčního, ale naprosto nesmyslný. Zavolá jeden, s "výhodnou nabídkou", trpělivě si vyslechne, co budeme mít u nového opa, uzná, že to nám nabídnout nemůže. Za 3 dny volá jiný, s ještě horší nabídkou :-). Po 16 měsících mi stále chodí SMS, že mé vyúčtování je 0 Kč, ať ho nehradím (3x jsem to přes jejich web hlásil, 3x mi napsali, že to je tím, že tam po posledním vyúčtování je nějaký haléřový nedoplatek - nechápu proč, měli povolené inkaso, tak si snad stáhnu přesnou částku - a hned to odstraní, al stále mi SMS chodí, asi se jim stýská (byl jsem tam přes 10 let a vyjednané slevy už nestály za nic).
    Abych nehaněl jen Vf :-), tak u T-Mo mi na uvítanou 2x zprasili účtování dat, ale na druhou stranu, povedlo se mi celkem rychle dovolat a oboje hnedle spravili a dali mi měsíc data bez poplatku.
    Oskar byl zpočátku fajn, odešel jsem od Eurotelu, kde mi chtěli účtovat 1.000 Kč za změnu smlouvy z občana na podnikatele právě k Oskarovi a faktury padly na půlku, ale co to vzal Vodafone, šlo to od 10 k 5.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).