Hlavní navigace

Názor k článku Znamená chystaná copyrightová reforma jen další kroky k omezení internetu? od Petr - 1 - 3/4 by byli proti, protože jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 9. 2018 12:36

    Petr (neregistrovaný)

    1 - 3/4 by byli proti, protože jsou od komančů naočkováni na to, co jste říkal. Referendum o trestu smrti - a proč ne rovnou referendum o vině někoho?
    U brexitu se odhlasoval odchod. O tom, co to znamená, a jestli je proveditelný se už nikdo nestaral. Nemluvě o zcela zanedbatelné většině. Vezměme lokální referendum v obci - dovedu si představit, že se hlasuje o něčem, co se týká všech - třeba automaty, ale u všeho ostatního jde jen o NIMBY a vzdálenosti od dotčeného území. A politici ho použijí k tomu, aby se vyvlékli ze zodpovědnosti - to ne my, rozhodli, ale hlas lidu rozhodl, že vám tu postavíme xxx.
    2 - Ty strany už v EP více nebo méně volebních období jsou, takže víte kde stojí. Výjimka je ANO, které ovšem opustilo svůj zahraniční program, napsaný právě Teličkou.
    Hlasování proti Maďarsku není proti našim národním zájmům, ale proti úbytku demokracie v Maďarsku - Rozprášení nejvyššího soudu, nerespektování rozhodnutí mezinárodního soudu, účelová převádění soudců jinam, omezení ústavního soudu, omezení akademických svobod...
    3-4 jednoznačná lež: googlete chlebovník koupit a kupte si ho. Namátkou jsem vybral zrovna tohle z vašeho seznamu.
    5 - i kdyby jste se ted masivně rozhodl vzdělávat lidi v biotechnologiích tak vám bude trvat dlouho, než budete mít dostatek lidí pro výuku, nehledě na samotné absolventy. Kolik VŠ dnes produkuje někoho takového? A to se bavíme o VŠ, co bude dělat zbytek pracovní síly po staletí průmyslové země?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).