Hlavní navigace

Názor ke startupu PoštovnéZDARMA.cz - Internetová nákupní galerie od anonym - Dobrý den, Rejpale, děkuji za Váš komentář. Jen Vaši... - Startupy

  • 8. 2. 2013 18:51

    bez přezdívky

    Dobrý den, Rejpale,

    děkuji za Váš komentář. Jen Vaši informaci doplním tak, aby byla naprosto kompletní. Veškerá naše spolupráce s dodavateli je zasmlouvaná a máme zajištěné unikátní podmínky(lepší ceny - úspora z obratu, rychlejší expedice zásilek, reklamace, komunikace v případě potíží) a veškeré datové toky probíhají přes speciální rozhraní. Často tak můžeme nabídnout našemu zákazníkovi dokonce lepší ceny než mají některé zahraniční obchody a rychlejší dodání. K tomu však přidáváme:
    1) veškerý servis v českém jazyce a s rychlou zákaznickou podporou
    2) záruku 2 roky, nadstandardní 30 denní lhůtu na vrácení zboží
    3) pomoc při případném celním řízení a zpětné proplacení vzniklých nákladů(CLO+DPH)
    4) veškeré problémy s dodáním řešíme tak, že zákazníkům zajistíme nové zboží za rozbité či nedoručené, s dodavatelem pak řešíme samotnou reklamaci v době, kdy už má zákazník vyreklamované zboží doma a je spokojen.
    5) zákazníci samozřejmě platí na český/slovenský bankovní účet v CZK bez dalších poplatků nebo nevýhodných devizových kurzů.

    Před našimi zákazníky nic neskrýváme, vše lze vyčíst na našich internetových stránkách a vše je podrobně rozepsané v nákupních podmínkách zde: http://postovnezdarma.cz/obchodni-podminky

    S pozdravem,
    Tomáš Česal
    PoštovnéZDARMA.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).