Hlavní navigace

Aplikace Můj T-Mobile je nově dostupná pro Windows Phone: co (ne)umí?

17. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

T-Mobile jako druhý mobilní operátor na českém trhu uvádí aplikaci své internetové samoobsluhy pro platformu Windows Phone. Podporuje mj. zaplacení vyúčtování platební kartou.

Český T-Mobile čerstvě poskytuje aplikaci Můj T-Mobile pro Windows Phone 8 a vyšší. Aplikace internetové samoobsluhy umožňuje sledovat využité volné minuty či stav kreditu a objem přenesených dat přes mobilní síť. Bohužel zatím nemá živou dlaždici, která by tyto údaje ukazovala rovnou na hlavní obrazovce.

Dalším nedostatkem je, že aplikace neposkytuje detailní rozpis vyúčtování. Umožňuje však vyúčtování rychle zaplatit platební kartou nebo si za poplatek navýšit datový limit, ale nějaké širší nastavení služeb chybí. Dle našeho rychlého testu aplikace bez problémů podporuje i čerstvá Windows Phone 8.1. 

BRAND24


Autor: T-Mobile / Windows Phone Store

Aplikace Můj T-Mobile pro Windows Phone 8 a vyšší.

T-Mobile je teprve druhým českým mobilním operátorem, který uvedl aplikaci své internetové samoobsluhy pro Windows Phone. Jako první tak učinil Vodafone letos v únoru. Konkurenční Telefónica zatím aplikaci své samoobsluhy Moje O2 poskytuje pouze pro tradičnější platformy Android a iOS.

StatCounter uvádí, že zde v Evropě měla platforma Windows Phone letos v březnu tržní podíl 3,55 %, takže již poráží třeba BlackBerry (3,09 %) nebo Symbian (1,05 %), kterým se ještě předloni dívala na záda z velmi uctivé vzdálenosti, ale žádný velký důvod k oslavě to není.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).