Hlavní navigace

Názor k článku Další technologicky orientované servery mění svého majitele od anonym - Takže Dočekal napsal: "Nedávno oznámená změna orientace (nikoliv té...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 10. 2010 16:30

    bez přezdívky
    Takže Dočekal napsal:
    "Nedávno oznámená změna orientace (nikoliv té pohlaví) u www.webtrh.cz má zajímavé pokračování. Původní kategorie povedených výtržníků, spekulantů a obdivovatelů peněz bez práce se stěhuje na www.werb.cz. A jak správně podotkl Plaváček, budou od nynějška zvání "werbežníci". Jak výstižné."

    a vy jste napsal:

    " Ten se nedávno rozhodl "vypudit" nevhodný obsah, který snižoval kredibilitu serveru, jako byly nabídky prodeje podvodných skupin na Facebooku, což jeho majitel MARTIN SCHLEMMER oznámil na Webtrh.cz. Jeho roli při prodeji teplé vody převzal ihned vzniklý protestserver Werb.cz a jeho uživatelům se v internetové komunitě záhy začalo přezdívat werbežníci po vzoru původního (a dnes dehonestačně pojímaného) webtržníci. "

    Podobnost opravdu čistě náhodná. (mimochodem, kde jste se dozvěděl, že se o nás říká werbežníci? že byste to někde četl?)

    K tomu porovnání s adexpres.com a adtaily.com

    Werb.cz běží od neděle :) co k tomu dodat
    Ani zdaleka to navíc není finální verze, což jako žurnalista píšící na základě ověřených faktů jistě víte. Jistě jste si prošel novinky a oznámení, rady a tipy a prošel jste si fórum, kde vysvětluji, kam werb.cz směřuje.
    Na základě toho všeho jste pak usoudil, že jsme banda zoufalců, kteří budeme tolerovat prodej falešných Facebook stránek a jiné nesmysli.

    Kdybych o vás nevěděl, že jste inteligentní člověk (což evidentně jste), tak bych si po vašich reakcích začal myslet, že jste hlupák. Takto si jen myslím, že prostě jen nedokážete přiznat vlastní chybu (která ostatně nebyla nijak zásadní a její náprava by zabrala asi tak minutu práce přepsáním jednoho odstavce).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).