Hlavní navigace

Nová služba Windows Live Home dostupná i v češtině

13. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft zahájil veřejné testování své nové služby z rodiny Windows Live s názvem Windows Live Home, která je k dispozici i v českém jazyce. Jedna se o částečně personalizovanou stránku podobnou iGoogle či My Yahoo, ovšem bez větších možností nastavení. Microsoft již dříve umožňoval přizpůsobení výchozí stránky Windows Live přidáním RSS kanálů, ale Windows Live Home jde mnohem dál. Usnadňuje přístup k poště na Hotmailu, blogům na Windows Live Spaces či k bezpečnostním službám OneCare apod.…

Microsoft zahájil veřejné testování své nové služby z rodiny Windows Live s názvem Windows Live Home, která je k dispozici i v českém jazyce. Jedna se o částečně personalizovanou stránku podobnou iGoogle či My Yahoo, ovšem bez větších možností nastavení.

Microsoft již dříve umožňoval přizpůsobení výchozí stránky Windows Live přidáním RSS kanálů, ale Windows Live Home jde mnohem dál. Usnadňuje přístup k poště na Hotmailu, blogům na Windows Live Spaces či k bezpečnostním službám OneCare apod. Služba zatím nepodporuje gadgety a na rozdíl od Netvibes a podobných projektů se zaměřuje jen na služby od Microsoftu a ještě jenom některé. (ZDNet)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).