Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku NPD: Většina uživatelů chytrých telefonů nepřekročí měsíčně 2GB dat od . - Nepřekročí proto, že nechtějí (tzn. mají neomezený plán)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2012 10:06

    . (neregistrovaný)

    Nepřekročí proto, že nechtějí (tzn. mají neomezený plán) nebo proto, se hlídají (platí za objem přenesených dat) nebo proto, že jim to síť komplikuje (např. omezením rychlosti od nějaké chvíle)? Zprávička je naprosto neúplná a zmatená.

  • 27. 8. 2012 12:19

    thr

    Já třeba neomezený firemní tarif k dispozici mám, ale nevyužiju ho ani náhodou, za poslední cca 4 měsíce mi statistika celulárních dat v iPhone ukazuje cca 4GB.
    A neřekl bych, že se tím výrazně liším od ostatních uživatelů, pokud uživatel využívá data skutečně převážně přímo v telefonu, tak maximálně si tu tam připojí přes mobil notebook na cestách, tak se bude pohybovat v podobné relaci, spíš níže.
    Výrazně výše jdou vesměs uživatelé, kteří mobilní připojení používají jako jediné i pro počítač, ale otázka je, zda je to vždy nutné.

    Když se podívám na nabídku našich operátorů, tak FUP 150MB je asi skutečně málo a dost lidí to spíš jen otráví, ale už někde od 500MB si FUPu vůbec nevšimne ne právě malá část uživatelů a při FUP v řádu 1-2GB si dovolím tvrdit, že problém nebude mít absolutní většina uživatelů.

  • 27. 8. 2012 11:02

    andy (neregistrovaný)

    ja to vidim na sebe, datovy tarif mam od 2007 (3G) a aj ked iPhone/android pouzivam denne a intenzivne, viac ako giga mesacne skoro nikdy neprenesiem. niekedy len 700 mega. a to sa fakt nijako neobmedzujem a na wifi som relativne malo, som lenivy zapinat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).