Hlavní navigace

Podzim na Seznamu pokračuje. Začíná testovat nové Hry.cz

2. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ze serveru Hry.cz se stane katalog her, kde si uživatelé budou moci vybírat a kupovat hry podle platforem, hodnocení nebo žebříčků.

Nový koncept, nový design a recenze her upravené i pro nezkušené hráče. Jakmile si člověk vybere, může rovnou začít hrát zdarma nebo hru koupit či stáhnout, podle toho, co je v nabídce dostupné. Seznam spouští další podzimní novinku

"Nápad vznikl, když jsme si navzájem v kanceláři s kolegy vyměňovali zkušenosti s hrami a doporučovali si ty nejlepší. Přitom jsme zjistili, že nemáme a ani neznáme službu, která by toto poskytovala,“ dodává na blogu firmy produktový manažer služby Marek Vacek.

Na obsahu portálu spolupracuje Seznam s Tiscali Media a především s herním serverem Games.cz. „Redakci jsme se rozhodli složit z předních specialistů na herní tematiku v Česku. Šéfredaktorem se stal Martin Bach z Levelu. Redakci pak tvoří tým z Tiscali, který už rok připravuje pro internetovou televizi Stream.cz pořad Games TV, kterým provádí herní guru Lukáš Grygar,“ dodává Vacek. Bach ale do Seznamu nepřechází, zůstává dál na své pozici v Tiscali Media. 

Tipy C

Technologicky běží nová verze portálu jako isomorfní aplikace postavená na ReactJS. Stejně jako nová domovská stránka Seznam.cz jsou také provozovány v Docker kontejnerech. 

Ještě do konce října poběží stávající i nová služba souběžně a Seznam chce získat co nejvíce připomínek od uživatelů. Nová verze běží na adrese nove.hry.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).