Hlavní navigace

Názor k článku Pokuty za kolaps registru vozidel? Ministerstvo lhalo, smlouvy žádné sankce neumožňují od Nejmladší z Mydlářů - Za tohle by měl Dobeš na minutu být...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2012 11:17

    Nejmladší z Mydlářů (neregistrovaný)

    Za tohle by měl Dobeš na minutu být vypadnut (násilně, s humbukem, tak aby to všichni věděli a dlouho se o tom mluvilo), dostat soudní zákaz vykonávat jakoukoli funkci pro stát na minimálně deset let, vrátit všechny odměny za minimálně poslední rok a ty co by eventuelně mohl ještě nějakým dalším podvodem obdržet!

    Následně by mělo být, konečně snad (ale soudu ulice dám přednost), zahájeno vyšetřování pro zneužití pravomoci a zpronevěru veřejných prostředků.

    Jen pro úplnost. Abyste nebyly na pochybách co si o celém zkurveném státě myslím - prostředků lidem ukradeným. Jsem tedy nasraný minimálně třikrát. Jednak že mne stát, kurva jedna, permanentně okrádá, jednak že z těch ukradených peněz vůbec nic nemám (nepočítám li další nucené odvody), jednak že většině vás idiotů je to jedno a nesere vás že já jsem kvůli vaší benevolenci okrádán (váš pocit nebo nepocit ublíženosti mne za této situace - spolu zlodějů spolupracujích se státem - nezajímá).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).