Hlavní navigace

Volejte řediteli zavede i Český rozhlas, volat se bude i radním ČRo

26. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 10. 2009

Speciální pořad Volejte řediteli po vzoru stejnojmenné nedělní půlhodinky bývalého generálního ředitele televize Nova Vladimíra Železného zřejmě nabídne i Český rozhlas. Ve svém kandidátském projektu s ním počítá nový generální ředitel veřejnoprávního rozhlasu Richard Medek.

Pro zlepšení obrazu Českého rozhlasu a informovanosti posluchačů zvážím zavedení pravidelného pořadu „Volejte řediteli“, který bude určen nejenom generálnímu řediteli, ale i členům Rady ČRo a dalším manažerům Českého rozhlasu, píše Medek. Jaký okruh ČRo by měl pořad vysílat a s jakou četností, se v projektu neuvádí.

Generální ředitel Českého rozhlasu Richard Medek (Foto: Ivana Dvorská, DigiZone.cz)

wt100 2024 EARLY

Pořad Volejte řediteli po vzoru ředitelské půlhodinky Vladimíra Železného slíbil po svém znovuzvolení letos v červenci zavést i generální ředitel České televize Jiří Janeček. Zvažujeme, že budeme, já i odborní ředitelé ČT, vystupovat častěji přímo na obrazovce, abychom uváděli na pravou míru některé informace, které se objeví v médiích, řekl Janeček 15. července na tiskové konferenci po svém zvolení do druhého funkčního období.

Já jsem toho nikdy nebyl příliš velkým zastáncem, říkal jsem si, že není třeba, abychom se sami obhajovali, ale asi to není pravda. Myslím si, že bývalý ředitel Novy, pan Železný, měl výborný nápad s pořadem Volejte řediteli, tak proč něco podobného neudělat? Konec konců, myslím si, že by to bylo fajn, dodal Janeček. Také ČT však zatím k chystanému Volejte řediteli nic nezveřejnila.

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).