Hlavní navigace

Názor k článku Typologie „potížistů“ na Internetu (3.) od Jan Havlicek - Hmm... snazim se tuto diskusi sledovat prubezne. Zajimala...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2005 18:50

    Jan Havlicek (neregistrovaný)
    Hmm... snazim se tuto diskusi sledovat prubezne. Zajimala by me jedna vec:

    K vasemu tretimu bodu, tedy "3/ zpravodajské servery a různé jiné blogy jsou soukromé do té doby, než-li na nich založím fora která nabídnu široké veřejnosti, pak se stávají tyto diskuze veřejnými, a nelze z nich někoho jen tak vylučovat(podrobně již zde rozebráno, to že nečtete reakce na své vlastní články pořádně, též o něčem svědčí)!"

    Muze prosim nekdo uvest konkretni odkaz na paragraf konkretniho zakona, ze ktereho by toto tvrzeni plynulo? Pripadne nejaky jiny relevantni dokument, jako napriklad judikat, vyrok ustavniho soudu nebo podobne?

    Osobne si myslim, ze zasahy spravcu jsou v nekterych pripadech nezbytne, pokud nechteji, aby diskuse na jejich serverech byly prinosne ctenarum a nestali se zumpou. Diskuse na iDnes napriklad za prinosne nepokladam a pokud to je dusledek svobody slova, tak potes.

    BTW.. pro Milusku. Cituji z jedne z davnych diskusi na tomto serveru: "Mit vice adres a neustale je menit si muze dovolit pouze clovek paranoidni, nebo ten, se kterym ve skutecnosti nikdo komunikovat nechce." Problem se SPAMem to neresi. K identite. Uvedeny email na jakykoiliv freemail povazuji za temer stejne bezcenny, jako zadny email.

    Honza
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).