Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Ani tři roky nestačily na odstranění nesmyslů v Technickém plánu přechodu od anonym - ... a toto poslouchám poměrně často :D ......

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2011 17:32

    bez přezdívky
    ... a toto poslouchám poměrně často :D ... jen doplním, že je k smíchu, že na konci dubna konečně pojedou komerční muxy na ostravsku tak, jak mají jet ... totiž člověk si musí uvědomit, že na konci dubna to zapnou pro hrstku lidí, kteří léta na definitivní parametry vyčkali ... ale to je fakt jen hrstka, většina lidí, pokud nezachytila v dostatečné kvalitě současné provizorium, tak prakticky jsou satelitními, kabelovými či IPTV abonenty a tudíž komerční muxy přichází doslova s křížkem po funuse :-))) a to jsem nejvíc zvědavý na ten praděd ... na ostravsku aspoň poběží mux 3 na K39 a prakticky s tím nebude problém ani u STA, které jsou pro to nastavené už dnes kvůli muxu 2 z hladnova ... ale na pradědu podle mě je jediné řešení a to zapnout mux 2 na dočasném K50 místo analogové čt1 - prakticky kopie řešení na ostravsku - česká televize vypne K37 na lysé hoře čt1 aby uvolnila kmitočet pro mux 2, aby předešla digitalnímu kolapsu, a na podzim česká televize vypne K50 čt1 na pradědu, aby ho uvolnila pro mux 2, aby opět předešla digitálnímu kolapsu ... si myslím já ... zaplať pánbůh, že aspoň jedna organizace je trošku akceschopná, když už nova na vypnutí analogu dlabe a čtú zas bude vydávat planá prohlášení jako vždy :-))) no máme se na co těšit :-)
  • 10. 4. 2011 9:48

    Adrian Kudelski
    Tak to jste na tom ještě dobře.Já na východní Moravě v DVB-T naladím zatím pouze multiplex 1 s ČT.Proto jsem si už dávno pořídil sat.anténu 24O cm s motorem a programů přijímám po celém orbitě několik tisíc.Samozřejmě s kompletní nabídkou českých i slovenských.Jo to bych se načekal!!!!Na šašky!!
  • 10. 4. 2011 17:34

    bez přezdívky
    mám dotaz na redakci ... proč mi to po odeslání příspěvku vždy napíše "databáze není dostupná" ??? dělá mi to již několik dní ... děkuji za info :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).