Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Až k nám přijde zeitgeist od Wayn - Myslím, že usuzovat podle toho, zda se jedná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 12. 2002 17:15

    Wayn (neregistrovaný)
    Myslím, že usuzovat podle toho, zda se jedná o kulturní národ, jestli u nás hledá nebo nehledá Harry Potter je poněkud zcestné. Spíš bych to nazval masovou kulturou. Snad nám bude trvat déle než ty 2-3 roky, než Ameriku v tomto doženem.
    A co si myslet o uživatelích, kteří hledají server v nějakém vyhledávači, místo aby ten název napsali do řádku adresy? No těžko říct...
  • 22. 12. 2002 17:38

    Martin Kopta, (neregistrovaný)
    Masová kultura není kultura?

    A o lidech, kteří hledají "www.seznam.cz" u Tiscali si myslím jediné -- nejsou zběhlí v používání webu, asi se zajímají o něco jiného a nechtějí se trápit s URL. Brzy takových lidí bude více -- je na čase začít uvažovat o zavedení klíčových slov. Já si dneska taky už nepamatuju všechny adresy, a tak vyhledávám stále stejné weby i několikrát do měsíce (jen mi u českých vyhledavačů chybí tlačítko "I feel lucky").
  • 22. 12. 2002 23:06

    W. K (neregistrovaný)
    "www.seznam.cz" u Tiscali si myslím jediné -- nejsou zběhlí v používání webu, To jste to tedy precenil. Znam dost lidi i skoro "z oboru" - tedy zadni traktoristi, kteri se dozvedeli jedno URL, konkretne treba www.redbox.cz a to pouzivaji. Kdyz jim da nekdo adresu www.lupa.cz, napise do search okna redboxu www.lupa.cz a kdyz bude lupa ve vypisu redboxu nekde vysoko, klikne na to a dostane se na lupu. Naposledy byl kolega domaten jinym kolegou s tim, ze to musi hledat pres www.seznam.cz. Takze nabehl na www.redbox.cz, napsal do okna www.seznam.cz, klikl na vypis, dostal se na www.seznam.cz a tam vepsal SEX nebo co to potreboval. Pricemz me napada jestli existuje statistika ktera dokumentuje cetnost vyhledavani platnych URL?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).