Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku AZBox Me: kvalitní linuxový přijímač s velkými možnostmi změn software od palermo67 - Za můj život už mi pár sat.přijímačů rukama...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 5. 2012 8:22

    palermo67

    Za můj život už mi pár sat.přijímačů rukama prošlo. A musím přiznat,že s AZ Boxem jsem spokojen asi nejvíce. Momentálně jeden "pohání" můj satelitní systém na 4x LNB na chalupě. Je to sice starší kousek ST 710-tedy bez linuxu a v kombinaci s DVB-T,ale naprostá spokojenost. Narozdíl od jiných se nikdy nezasekl,a jede spolehlivě řadu let. Tento kousek je ale trochu jiná liga. Nezbývá,než tiše slintat. Pokud bych měl naprosto neomezené možnosti,asi by vyhrál AZ Box Premium HD+Combo.

  • 9. 5. 2012 10:19

    Nodar

    no jestli Pařízek odstřihne u mux4 ty HD programy, tak mně asi nezbude než zvážit satelit :-(.
    Kdybyste začínali na zelené louce, chtěli dvoutunerové řešení a ideálně i schopnost mediálního přehrávače (fullHD mkv přehrávané přes LAN vč. titulků a přepínání audiostop), který ze současných sat přijímačů byste volili?

  • 11. 5. 2012 1:09

    Jirka_zn

    Asi AZbox již není to co to bývalo.... Mám dva a půl roku AZbox Premium HD a do dnešního dne na tento model (toto platí i pro ELITE a Premium+) není vhodný firmware. Původní skončil na verzi 0.9.5309. Takže za dva a půl roku není finální verze firmware. Většina funkcí +- funguje, ale přepínání programů trvá 4-7 vteřin, někdy nenahrává, aby se nezasekával je potřeba každý den udělat restart... S ENIGMOU2 , která je už +- použitelná pro běžné dívání je to lepší přepínání 1-2 vteřiny a to i u HD programů, ale nahrávání respektive přehrávání nahraných pořadů je hotová trgédie. Některé programy to přehraje v pořádku (HBO,Discovery,Nat­Geo) ale ČT1,Nova Tv, JimJam to nahraje, ale cca po 2-5 minutách se přehrávání stopne a je potřeba ovladečem to zase spustit. A to je jen zlomek problémů. A to jsem za to dal skoro 9000Kč, dnes bych takovou blbost nikdy neudělal a AZboxu se hodně velkým obloukem vyhnul. Raději DM 800se nebo VU+ UNO nebo i klon DM800se a mám dva za cenu jednoho originálu, stejně vše je z Číny.

  • 11. 5. 2012 1:12

    Jirka_zn

    VU+ DUO nebo VU+ ULTIMO, ale to už je třítuner za jiný peníz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).