Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Bitcoin není, čím měl původně být, Facebook škodí zdraví a Uber prý hackoval konkurenci od jxjl - Nějak se pořád nemohu ubránit názoru, že Win...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2017 1:56

    jxjl (neregistrovaný)

    Nějak se pořád nemohu ubránit názoru, že Win 2k byly po designerské stránce to nejlepší, co jsme od MS viděli. Čisté čitelné ikony, jedniduché ovládání, nadčasový design.

  • 18. 12. 2017 15:14

    WIFT

    Tento názor sdílím prakticky od příchodu Windows 2000 se SP2. Porodní bolístky vychytány a pak už to byla jen paráda. XPčka tomu přinesla sice pár drobností navíc (mně asi nejvíc potěšil jen ten integrovaný firewall), ale jinak kopici blbostí a zpomalovacích nesmyslů - a samozřejmě cirkusácké GUI, které šlo ještě docela slušně přepnout do normálního.
    Ale v zásadě platí, že Windows 2000 je to nejlepší, co z Microsoftu za jeho existenci vypadlo. Skloubilo to uživatelskou přívětivost Win9x a stabilitu WinNT. Od té doby se Microsoftu nikdy takový majstrštyk nepovedl.

    PS: Dnes používám ponejvíce Windows 8.1 a hned za nimi Windows 10. Windows 8.1 proto, že jsou prostě lepší než furt-se-pod-rukama měnící desítky (Metro se dá odignorovat a pak jsou to v zásadě takové modernější sedmičky).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).