Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku BLESKmobil je jen marketingová slupka, pod ní na zákazníky číhá Telefónica od plesk - No prostě až budeš chtít předplacenku hodit do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 3. 2013 23:04

    plesk (neregistrovaný)

    No prostě až budeš chtít předplacenku hodit do koše, tak ti u dveří zazvoní pánové v černých kabátech a přesvědčí tě, abys to nedělal.

  • 13. 11. 2012 18:14

    :-) (neregistrovaný)

    :-) je krásné číst článek, milé názory. Autor to odhadnul naprosto přesně a protože Michal Táborský má v TEF pozici Director Product Development at Telefonica O2 CZ (:-D) a komunikuje na veřejnost jako koordinátor projektu... mě, jako projektovému manažerovi vyplývá jediné... toto má plně v režii Telefonica. Základní pravidlo proj. řízení je, že vlastník /sponzor projektu (v tomto případě Ringier Axel Springer) komunikuje vždy na veřejnost. Ale tady komunikuje dodavatel...Tzn. došlo k zajímavé dohodě mezi TEF a RAS, projekt realizuje, vede a komunikuje a "vlastní" za provize :-) TEF (dohoda o spolupráci laicky řečeno....)...no, konkurence zde není. Tarify teď super, problém do budoucna a tuším kam to povede a díky super "podmínkám" bude hodně těžké se z toho v budoucnu vyvázat. Rozhodně bych do toho nešel i když min. první rok budu volat za málo.....a také pozor na zák. podporu, tu TEF zvládnutou tedy nemá a bude hůř....a upozorňuji, že už v telco službách nepracuji,nejsem zaměstnanec Tmobile,Vodafon ani TEF a názor píši na základě zkušeností s prostředím,kde jsem pracoval :-)

  • 13. 11. 2012 20:56

    AAA (neregistrovaný)

    Muzete nam prosim blize specifikovat, jaky bude konkretne problem vyvazat se z predplacene karty? Dekuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).