Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku České weby se učí moderovat diskuse od Radeček - Ona se totiž v podstatě každá diskuse pod...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 4. 2008 8:08

    Radeček (neregistrovaný)
    Ona se totiž v podstatě každá diskuse pod článkem o Windows změní ve svatou válku Windows x Linux, ve které čím méně o Windows/Linuxu dotyčný pisatel ví, tím srdnatěji ten svůj systém brání a na druhý plive (aniž by byl ochoten připustit, že na písek je nejlepší lopata, na seno vidle a na nabírání štěrku někdy lopata, někdy vidle). Možná se v takových debatách objeví 1% procento užitečných postřehů, ale kdo se má prokousávat těmi 99% plků?
  • 3. 5. 2008 10:26

    Joe (neregistrovaný)
    Chodi jich asi malo, ale viditelne rvou za padesat normalnich lidi. Nedivim se, ze Zive nebo jine weby u nekterych temat diskuzi preventivne vypinaji. Myslim, ze casem diskuze u webu budou dokonce jen vyjimecne, protoze situace bude cim dal horsi.
  • 30. 4. 2008 7:49

    VfB (neregistrovaný)
    to není úplně pravda, za prvé z diskusí na živě se příspěvky občas "ztrácejí" a navíc u některých článků zejména o Windows Vista je diskuse zakázaná úplně, navíc u blogu o Vistách je také diskuse zakázaná, zda jde o rozhodnutí redakce nebo nařízení vrchnosti z Redmondu se můžeme jenom dohadovat
  • 30. 4. 2008 8:28

    off (neregistrovaný)
    Živě bych za dobrej příklad ohledně diskuzí taky rozhodně nedával. Moderátoři si cenzurujou, jak je libo.
    Naposledy, jak se volilo, co chceme v časopisu mít za články. Několik lidí vyjádřilo názor, že se Computer vydává cestou "vše v jednom" (mnoho témat z různých odvětví elektroniky, nejen IT), a že je často polovina časopisu pro začátečníky (já jsem jenom namítnul, že se mi nelíbí prošpikování časopisu NEOZNAČENÝMI články, které byly zveřejněny už na Živě před týdnem a že mě to velmi mate, když se do něj začtu a řikám: to jsem přece už někde četl), a moderátor asi do 2 minut všechny tyhle příspěvky smazal.
    Tady je přesně vidět, jak si Computer a Živě váží kritiky a názorů. Vůbec. Ať jsem měl Computer rád, zkusim jiný časopisy, asi měli pánové, co odešli, v něčem pravdu...
  • 3. 5. 2008 0:25

    Mard (neregistrovaný)
    Dovoluji si nesouhlasit. Živě je silně cílené na uživatele Windows, uživatelů linux tak opravdu chodí málo. Dle mého soudu se do Vista zejména obouvají uživatelé XP. Například články pana Vaice spojené s Vista jsou obvykle bez diskuze. Nevím kolik píšete do diskuzí, ale doufám že vy jste autorem toho 1% užitečných postřehů a my všichni ostatní jsme ti plkači. :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).