Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Chyba ve Windows 10 umožňuje spustit aplikaci bez vědomí uživatele od Lol - Mám dosud WXP... a víte co je zajímavého,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2016 20:45

    Lol (neregistrovaný)

    Mám dosud WXP... a víte co je zajímavého, že za těch 15 !!!! let bylo vydáno více jak 1000 !!!! bezpečnostních záplat. A vychází stále nové. A teď POZOR ! když se podíváte na stejná KBéčka u W7, W8 a dokonce i u některých W10 jsou tyto opravy na všech !!! systémech totožné - po 15 letech !!! To znamená, že valná část kódu se prostě opisuje. Když bylo WXP cca 5 let po SP2,3 tak jsem si říkal no snad už je to vychytaný. A ono NE vesele to pokračovalo dalších 10 let a to včetně u novějších verzí WV,W7,W8 a W10. A pořád si myslíme, že se to zlepší a ono NE. A co když je tam těch chyb ne 1000 ale 10000 nebo dokonce ještě víc ??? A po opravě si myslíte, že máte systém zabezpečený a banky říkají musíte instalovat záplaty. A ono je tam těch chyb třeba ještě 50000. Na dalčích 20let. TAK VO ČEM SE TO TEDA VŠICHNI BAVÍME ??? Jsme za úplný BLBCE.
    Tak pěkný večer.

  • 3. 5. 2016 21:57

    krakonoš (neregistrovaný)

    Je otázka, co vlastně ty záplaty dělají, zda skutečně zalepují nějaké ty díry v ementálu, jakým Windows jsou, nebo jde o dobře maskované šmírovací aplikace. Kdysi existoval SW jménem XP antispy. A blokoval toho opravdu hodně. Ještě víc toho bylo doporučeno vyházet v nLite a následně ve vLite (zdravíčko, pane Nuhagič). Počítám, že pokud by takovýto SW existoval i na W 10 a byl kvalifikovaně použit, smrskly by se W 10 na takových 20 - 30% obsahu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).